0 0,00

Avís legal

A continuació, s’estableixen les condicions legals que regeixen l’ús del lloc web Cotó Roig, operat legalment per Àngels Perramon, persona autònoma amb domicili fiscal a C/ Viladordis 76, baixos, 08241 Manresa – Barcelona, amb NIF 39360586L.

1. Condicions d’Ús: L’ús d’aquest lloc web està subjecte a les següents condicions d’ús. En accedir i utilitzar aquest lloc, acceptes estar vinculat per aquestes condicions.

2. Informació de l’Empresa:

  • Nom de l’Empresa: Àngels Perramon
  • Adreça: C/ Viladordis 76, baixos, 08241 Manresa – Barcelona
  • NIF: 39360586L

3. Privacitat: La nostra política de privacitat detalla com recopilem, usem i protegim les teves dades personals. Pots consultar la política de privacitat a la secció corresponent d’aquest lloc web.

4. Condicions de Venda: Tots els productes o serveis venuts a través d’aquest lloc estan subjectes als termes i condicions de venda, que es detallen a la pàgina corresponent.

5. Propietat Intel·lectual: Els drets de propietat intel·lectual associats amb aquest lloc web i el seu contingut pertanyen a Àngels Perramon.

6. Limitació de Responsabilitat: Cotó Roig no es fa responsable de qualsevol pèrdua o dany que pugui sorgir de l’ús d’aquest lloc web, incloent errors o interrupcions.

7. Lleis Aplicables: Aquest acord està sotmès a les lleis d’Espanya. Qualsevol disputa que pugui sorgir es resoldrà als tribunals de la ciutat de Barcelona.

8. Contacte: Per a consultes o inquietuds relacionades amb aquest avís legal, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic benvinguts@cotoroig.cat

Aquest avís legal es va actualitzar l’última vegada el 10 d’Octubre de 2023.

Cistella
La cistella està buidaTornar a la botiga
Calcular enviament
Afegir cupó
Desplaça cap amunt