0 0,00

Feliç 2018!

Benvolguts amics de Cotó Roig

A principis d’any, us vam fer una carta als reis.

Voldríem explicar-vos doncs què va passar:

Vam començar l’any 2017 amb una mica de dubtes de si havíem de seguir, els mesos de fred van ser durs per la temperatura i per la feina. Feia 3 anys que ens havíem posat a dansar i era el punt d’inflexió de decidir si ens hi posàvem del tot o bé ho deixàvem, i vam demanar ajuda en diferents direccions, a vosaltres i a d’altres…. alguns us veu oferir personalment i n’estem molt agraïdes!

En tot això ha passant l’any… Cotó Roig s’ha remogut, ha crescut… ja anem fent equip i us hem de dir que tenim mooolt bons propòsits:

Pel que fa al Cotó, seguim treballant perquè es facin passets cap a un cultiu cada vegada més ecològic, però veiem que hi ha molta feina de sensibilització i suport per fer, de moment seguim tenint Cotó de Producció Integrada. A vegades ens parleu de Cotó orgànic, i us hem de dir que el Cotó amb el qual nosaltres treballem no és orgànic. Aquest any vam tenir la possibilitat d’importar-ne, però quan vam contar els quilòmetres de distancia la contradicció ens podia, així que seguim enfocats en treballar per la sostenibilitat del més proper.

En aquesta línia doncs ens veiem preparades per participar en aquells debats/formació i informació que ens siguin a l’abast, i es per això que estem contentes d’informar-vos, que enguany, amb l’Associació Vida Sana (biocultura) estem treballant en la confecció d’uns cursos de formació sobre fibres i teixits locals sostenibles, es gratuït i per gent interessada professionalment, potser a alguns de vosaltres us pot fer el pes. Us deixem els enllaços:

http://cultivabio.org/course/curso-de-profesionalizacion-en-el-sector-textil-sostenible-de-la-fibra-a-la-moda/

http://cultivabio.org/course-category/presenciales/

Així que ja veieu que els reis de l’any passat van ser moooolt savis, i hem aprés molt…!

I ara… esperem un 2018 amb molt de moviment del cotó: amunt i avall perquè puguem gaudir dels teixits de Coto Roig i els seus formats!

Així que, com a desig per aquest any (i visca la traçabilitat) ens fem nostre el lema de la XES (Xarxa d’Economia Solidària)

El coto local

amb cotoroig

ni teu ni meu,

Nostre!

Que el 2018 sigui un any de canvis profunds i positius i ens embolcalli a tots amb alegria!

Cistella
La cistella està buidaTornar a la botiga
Calcular enviament
Afegir cupó
Desplaça cap amunt