0 0,00

Formació amb l’Associació Vida Sana (Biocultura)

En el post anterior us parlàvem del cursos que farem amb l’Associació Vida Sana (biocultura) i avui us en volem donar més detalls.

Creiem que aquests cursos poden proporcionar bones eines per entendre aquest món tan interessant i complex del sector tèxtil. Eines que ens ajudin a produir d’una manera cada vegada més sostenible, perquè no hi ha teixits sostenibles, si no sostenim el tèxtil, com industria i com a cultura.

No hi ha moda, si no hi ha tèxtil: si no intimem amb les matèries i els oficis, el disseny es només una frivolitat.

Conèixer el recorregut de les matèries tèxtils naturals i properes, i redescobrir la cultura industrial que encara té recursos vius a casa nostra, redescobrir el seu potencial…

Aquests cursos tenen l’ambició de donar-vos matèria , coneixements, enllaços, perquè els alumnes tingueu les eines, per preguntar-vos, aprofundir i crear-vos el vostre propi criteri, sobre què vol dir tèxtils sostenibles.

Farem 2 cursos:

– El primer és online i el seu títol és «Curso de profesionalización en el sector textil sostenible: de la fibra a la moda»

Podeu apuntar-vos, i obtenir més informació, clicant al següent enllaç:

http://cultivabio.org/course/curso-de-profesionalizacion-en-el-sector-textil-sostenible-de-la-fibra-a-la-moda/

– El segon és presencial i el farem a Sevilla els dies 22 i 23 de setembre. Porta per títol: «Curso de producción de fibras naturales y manufactura de textiles verdes ANDALUCÍA»

Podeu apuntar-vos, i obtenir més informació, clicant al següent enllaç:

http://cultivabio.org/course-category/presenciales/

Ens agradaria molt que ens hi trobéssim! Us animeu?

teixit lupa

Cistella
La cistella està buidaTornar a la botiga
Calcular enviament
Afegir cupó
Desplaça cap amunt