0 0,00

Tu

Per què formes part del circuit? Per què t’hem inclòs en la cadena de traçabilitat?
Perquè sense tu no hi ha res.

Són persones com tu, que volen conèixer com funcionen les coses, a qui els importa l’origen i els processos pels quals passa la roba que utilitzem, les que ens ajuden a teixir aquest somni.

Aquest projecte neix en el moment en què jo em qüestiono què sé, què sabem sobre el tèxtil en general: només conec els anuncis de les grans marques que ens envaeixen amb roba, tendències, multitud d’ofertes… Un mercat massiu i incontrolat que no aconsegueix ocultar les tragèdies humanes que no deixen d’ocórrer en el món –o potser hauríem d’anomenar-lo “submón”- tèxtil.

I és quan em plantejo aquestes preguntes, quan començo a descobrir la seva complexitat: la gran quantitat d’empreses i persones diferents que treballen per fer que nosaltres puguem tenir la samarreta de moda.

En aquest moment és quan, amb la Rosa, ens plantegem fer servir la lògica: si existeix una demanda de peces de cotó cultivat en condicions mediambientals correctes i de proximitat, si tenim una Indústria que encara subsisteix i que malgrat no tenir les màquines en funcionament, encara està disposada a posar-les en marxa i, per últim, si comptem amb un bon nombre de dissenyadors compromesos, amb ganes de crear les seves peces… Aleshores: Per què no tanquem el circuit? Per què no activem i fem servir tot el procés, des del camp i la Indústria a la creativitat?

Des de Cotó Roig apostem per tots ells. Perquè fan feina i creen llocs de treball, i desitgem que tu també hi apostis, que ho tinguis en compte, perquè, en definitiva, ets tu qui ho fa possible!
Tu crees Comunitat!

El cotó

Recol·lecció

Desmotat

La filatura

La teixiduria

L’acabat

El disseny

La confecció

Tu

Cistella
La cistella està buidaTornar a la botiga
Calcular enviament
Afegir cupó
Desplaça cap amunt